AKTIVITER

Se DR Ultra sports Ryan køre om kap, på en 85cc Speedwaymaskine, mod den Danske Europa mester i 85cc Speedway Mikkel Andersen.

2020 Har desværre været et stille år for Speedway-kids. I starten af året Deltog vi med minibanen på det årlige Motorshow i Herning, men pga. Covid19 har ikke muligt at komme ud med minibanen og Speedway klubbernes årlige åbent hus, blev heller ikke til noget.

Vi håber at vi kan komme ude med minibanen igen i 2021 og møde en masse seje piger og drenge.

Desværre ved vi allerede nu, at det årlige motorshow i Herning, hvor Speedway-kids plejer at være en fast del, er aflyst i 2021

FLERE BØRN I DANSK SPEEDWAY

Speedway-Kids har brug for din hjælp og ideer til at få flere børn og unge til at prøve kræfter med speedway i Danmark

Alle input er velkomne, og det kan være, at du har den helt rigtige idé, teknisk kunnen eller de rette forbindelser til at få sporten i børnehøjde rundt om i landet.

I det daglige arbejder Speedway-Kids som sportsudvalg for rekruttering og udvikling. Hvis du kunne tænke dig at komme med ombord, har vi lige nu også plads til medlemmer i sportsudvalget.

Se mere til Speedway-Kids’ arbejde på Facebook og http://speedway-kids.dk/ I øjeblikket arbejder vi også på en spændende VR-film, hvor vi kunne bruge hjælp til produktionen.

Du kan kontakte medlem af Speedway-Kids, Brian Berthelsen, for at høre mere og hvis du kunne tænke dig at være med til at få flere børn ombord i dansk speedway.

Tlf: 28898093

Email: bb@skspeedway.dk

Se mere her

Tak for besøget på årets Motorshow i Herning.

Kæmpe tak til alle de fantastiske seje børn, som besøgte vores minibane ved årets Motorshow i Herning.

Vi glæder os til at se jer igen ved en af vores kommende arrangementer, eller ude på en af landets Speedwaybaner.

Der skal også lyde en kæmpe tak, til alle de fantastiske frivillige, som har været med til at give alle børnene en god, sikker , tryg og sjov oplevelse.